Drevja – Tjalg 3-4

Tjalg kom grusomt tilbake fra 3-0 og vant borteoppgjøret mot Drevja.

Tjalg reiste til Drevja med bare elleve spillere, og fikk en meget tøff start i den offisielle åpningskampen på Drevjas nye kunstgressbane på Granmoen.

Til tross for at Tjalg hadde et par brukbare muligheter innledningsvis, blant annet da Steffen Jensen misbrukte en stor sjanse alene med keeper, var det hjemmelaget som tok ledelsen etter rot i forsvaret. 1-0 ble konvertert til både 2- og 3-0, til Tjalg-spillernes store fortvilelse. Tjalg fortsatte å skape en og annen sjanse, men skuddforsøk fra Laugen, Jensen, Bjortønnøli og Ediassen ble ikke utnyttet, ei heller ikke Eidems gigantsjanse fra fem meter. Vendingen i kampen kom da en klønete Drevja-spiller presterte å bli utvist etter et spark mot Tjalgs sympatiske forsvarsspiller Andreas Helmersen. Dette ga tydeligvis et løft til Tjalg, som svarte med redusering i sluttminuttene av førsteomganen; Frank «Kid» Bjortønnli mottok en ball i feltet som han dempet fint, vendte opp og tuppet inn bak hjemmelagets keeper.

I andre omgang virket det som om det bare var ett lag på banen. Drevja ble overkjørt av Tjalg som virket å greie seg fint, til tross for at man ikke kunne skilte med 49 innbyttere hvis tilfellet var hos vertene. Steffen Jensen puttet to fine mål til redusering og utligning, før Erling Laugen fikset seier på et noe billig straffespark. Sluttminuttene var preget av sirup-fotball hvor Drevja nok var nærmest scoring ved to anledninger, men ballen strøk heldigvis på utsiden av stolpen.

En god borteseier for Tjalg, som befestet sin posisjon som det nest beste laget i årets femtedivisjon. Neste helg venter Olderskog i nok en bortekamp.

Drevja – Tjalg 3-4 (3-1)
3-1 – Frank Bjortønnøli, 3-2 – Steffen Jensen, 3-3 – Steffen Jensen, 3-4 – Erling Laugen (str).

Tjalg (4-3-3): Roy Henriksen, Martin Sørgen, Martin, Andreas Helmersen, Morten Saltnes – Joachim Eidem, Ron Høvik, Erling Laugen – Alexander Ediassen, Frank Bjortønnli, Steffen Jensen

steffkidlaugsMålscorerne fra kampen: f.v.: Steffen Jensen, Kid, Erling Laugen
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: