To spillere frigitt – En signerer snart?

jorgenogjornJørgen Dreyer Moe (bildet, fra venstre) og Jørn Aarøen (bildet) ble idag frigitt av Tjalg, etter ønske fra spillerne selv. Begge skal flytte sørover, og vil derfor ha vært utilgjengelig for spill hos gulltrøyene.

Dette beklager selvsagt klubben på det sterkeste, da begge har vært svært delaktige i at Tjalg befinner seg på en andreplass etter halvspilt sesong. Det er vel ikke bare jeg som får tårer i øynene av tanken på at vi aldri mer vil oppleve Jørgen Dreyer i sugende løp opp langs høyrebacken, eller Jørns tilstedeværelse en eller annen plass i nærheten av midtsirkelen. Dessverre er det slik at alt må ta en slutt en eller annen gang. Det ble altså nå.

mariusaasbergVi ber innstendig om at alle våre tilhengere ikke blir grepet av panikk over denne kunngjørelsen, som for eksempel å utvikle SAD-syndromet allerede tidlig i august, for klubben er i full gang med å finne fullverdige erstattere. Forsvarsspilleren Marius Aasberg (bildet til høyre) er i samtaler med Tjalg om en kontrakt, og vil i helgen prøvespille i kampen mot Sømna. Overbeviser krølltoppen, kan han bli høstens første signering. Andre spillere er også i søkelyset, men foreløpig velger ledelsen å holde kortene tett inntil brystet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: